Termékinformáció:

Mi a Revolyn?

A Revolyn egy forradalmi súlycsökkentő termék, amely kilenc teljesen természetes összetevőből áll, melyek mindegyikéről tudományosan bizonyították, hogy segítenek a fogyásban.

Hogyan működik a Revolyn?

A Revolyn hatékony összetevőinek tulajdonságairól klinikailag bizonyított, hogy a testen belül gyorsítják a fogyást, csökkentik az étel utáni vágyat és több energiát égetünk el miattuk. Ha szeretne többet megtudni a Revolynról, kattintson ide!

A Revolynt bárki használhatja?

Igen, a Revolynt kortól és etnikai hovatartozástól függetlenül nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlják. Az olyan fogyasztótablettákkal ellentétben, amelyeket egy bizonyos csoport számára terveztek meg (túlsúlyos tinik vagy testépítő férfiak), a Revolynt mindenki használhatja függetlenül attól, hogy milyen korú vagy milyen háttérrel rendelkezik. Ha szeretné látni a Revolyn okozta eredményeket, kattintson ide!

Mennyi kapszulát kell naponta bevenni?

Naponta 2 db, könnyen lenyelhető Revolyn kapszulát vegyen be, egyet reggel és egyet este. Beveheti étkezés közben is, de nem kötelező.

Milyen kockázatokkal és korlátozásokkal jár a Revolyn használata?

Általában véve, a Revolyn teljesen biztonságos, hiszen minden összetevő 100%-ban természetes, és megtalálható a különböző ételekben, amelyeket fogyasztunk. Kérjük kövesse az alábbi utasításokat:

  • A Revolyn szedése más gyógyszerekkel vagy antibiotikumokkal: A mai napig nem jelentettek semmilyen kölcsönhatást a formula összetevői és más gyógyszerek közt. Azonban, ha Ön tud arról, hogy a Revolyn bármelyik összetevőjére allergiás, akkor kérje ki háziorvosa tanácsát, mielőtt ezt, vagy másik étrend-kiegészítőt kezdene el szedni!
  • A Revolyn szedése terhesség alatt: Mivel a Revolyn az elfogyasztott élelmiszerekben is megtalálható összetevőkből készül és nem tartalmaz vegyszereket, nincs semmilyen előrelátható kockázata a Revolyn szedésének terhesség alatt. Azonban, habár ez elég ritka, ha Ön tud arról, hogy allergiás a Revolyn összetevőire, akkor kérje ki háziorvosa tanácsát, mielőtt ezt vagy másik étrend-kiegészítőt kezdene el szedni.
  • Revolyn cukorbetegeknek: A Revolyn biztonságos a cukorbetegek számára és olyan összetevőket tartalmaz (Ginzeng), amelyek segítenek a vércukorszint csökkentésében és segítenek azt normál szinten tartani. (Tudjon meg többet erről az összetevők részben!)
  • Lehetséges allergiás reakciók: Mint bármilyen ehető termék esetében, kis számú embernél válthat ki allergiás reakciót néhány növény. Ha Ön azon kevesek közé tartozik, akik érzékenyek a Revolyn 9 összetevőjére, akkor kérje ki háziorvosa tanácsát, mielőtt szedni kezdené a Revolynt.
  • Adagolás: Csak az előírások szerint szedje! Ne vegyen be az ajánlott napi 2 db kapszulánál többet!

Hol készül a Revolyn?

A Revolyn az Egyesüt Királyságban készül.

Okoz-e függőséget a Revolyn?

Nem.

Fizetési és kiszállítási információ:

Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Visa, MasterCard bankkártyát és hitelkártyát is egyaránt elfogadunk.

Hogyan tudok rendelni?

Csak kövesse a lépéseket a pénztárnál!

Kattintson ide az online rendeléshez!

A világon minden országba szállítanak?

Igen, a világon minden országba szállítunk.

Ajánlanak ingyenes kiszállítást?

Igen, minden olyan megrendelés esetén, ami 2 vagy több flakont tartalmaz, a kiszállítás 100%-osan ingyenes világszerte.

Diszkrét-e a csomagolás?

Igen. A megrendelése sima csomagolásban érkezik rajta a mi nevünkkel, Nathans Naturals felirattal, valamint az Ön nevével és címével.

Oldalbiztonság és adatvédelmi szabályzat

Biztonságos-e a weboldal?

Igen, természetesen az. Az oldalukon történő megrendelés 100%-osan biztonságos. A SECURE SOCKET LAYER pénztári rendszert és iparági szabvány használjuk, ami szükséges az online vásárlás biztonságossá tételéhez. Az Ön megrendelési adatai azonnal hozzánk érkeznek be egy biztonságos munkamenet titkosítási folyamaton keresztül.

Milyen információt gyűjtenek be?

Csak olyan információt gyűjtünk be, ami szükséges a megrendelése feldolgozásához, mint például a neve, címe, telefonszáma és hitelkártyaszáma.

Hogy szól az adatvédelmi szabályzatuk?

Kérem kattintson ide, hogy megtekintse az adatvédelmi szabályzatunkat!